Breek uit je bubbel en laat zien wie je bent!

Foto: Kapsalon Jansen

Heelsum – Het nieuwe trendseizoen komt eraan! Dat is het perfecte moment om eens na te denken over een andere look. Bij Kapsalon Jansen weten ze precies wat de haarmodetrends zijn voor de komende tijd en hebben ze alle knip- en kleurtechnieken daarvoor helemaal in de vingers.

Partnercontent

Mogen zij je inspi- reren?

Golfbewegingen

Net als de geschiedenis kent ook de (haar)mode golfbewegingen. Momenteel zijn we op een punt beland dat er – net als eind jaren 70, begin jaren 80 – veel protest is in de samenleving. Het is dan ook niet zo vreemd dat in 2023 invloeden uit die tijd terugkomen in het (haar)modebeeld, zoals de harde kniplijnen op één lengte.

Trendy Butterblond

Dit voorjaar zie je naast donkere haartinten ook lichtblonde tinten zien, zoals de butterblond, een lichte beige-achtige blondtint. Wordt het dan allemaal heel massief qua kleur, net als vroeger? Nee, want het is 2023 en dat wordt het jaar van de babylights en twilights die de kleuringen een hippe touch geven. Babylights zijn uiterst fijne mini-highlights die op een heel natuurlijke manier een fantastisch effect geven. En twilights laten je haar subtiel sprankelen alsof er golddust over- heen is gestrooid. Supermooi!zien

Ruiger

Qua styling zien de kapsels er komend seizoen uit alsof je zelf lekker wild met je handen door je haar bent gegaan. Dat werkt alleen goed als je haar perfect geknipt is en daarvoor ben je bij ons natuurlijk helemaal aan het goede adres. Ook zijn goede stylingproducten een must, waarbij de (matte) wax dit seizoen favoriet is om bijvoorbeeld hippe plukjes in pony’s te maken. Wij adviseren je graag over het ideale stylingproduct voor jouw nieuwe look.

Dus breek dit seizoen uit je BUBBLE en maak komend voorjaar jouw statement

Maak meteen even een afspraak via telefoonnummer 0317-312410, dan zien ze je graag binnenkort in Kapsalon Jansen! (klik op de afbeelding om naar de website te gaan)

Kapsalon Jansen, zien

Lees ook:

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen