112

Foutparkeerders Ziekenhuis Gelderse Vallei worden beboet

Foto: Wageningen Nieuws

Binnenkort starten de politie en Toezicht Ede met handhaving op het terrein van Ziekenhuis Gelderse Vallei. Zo kondigen politie en gemeente Ede aan.

Foutparkeerders kunnen dan beboet worden voor foutief parkeren. Regelmatig ontstaan er op het terrein van het ziekenhuis onveilige situaties. Het doel van de handhaving is een veilige omgeving.

Juiste manier benutten

Het ziekenhuis wil alle parkeerplekken op de juiste manier benutten. Mensen die slecht ter been zijn wil het ziekenhuis dichtbij de hoofdingang laten in- en uitstappen. Foutparkeerders verhinderen dit te vaak.

Onder foutief parkeren wordt onder andere verstaan: onrechtmatig parkeren op een invalidenparkeerplaats of een taxistandplaats, langdurig parkeren op een Kiss & Ride-zone en parkeren op een plek waar dat niet is toegestaan. Op het terrein van Ziekenhuis Gelderse Vallei geldt de Wegenverkeerswet. Wordt deze overtreden, dan kan er beboet worden door de politie of door Toezicht Ede.

Parkeren bij Ziekenhuis Gelderse Vallei

Bij Ziekenhuis Gelderse Vallei is een ruime parkeergarage. Binnen 15 minuten kun je gratis uitrijden. Tevens zijn er Kiss & Ride-zones waar iemand gemakkelijk snel kan in- of uitstappen. En er is tegen betaling een parkeerservice beschikbaar.

De servicemedewerker parkeert de auto van bezoekers in de parkeergarage. Voor mensen die vaker naar het ziekenhuis komen, kan een week- of maandkaart voordelig zijn.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

0