112

Woning Heelsum voor drie maanden gesloten na vondst wietkwekerij

Foto: stankx, pixabay

Heelsum – In de ochtend van 27 mei heeft de politie een wietkwekerij aangetroffen in Heelsum. Burgemeester Agnes Schaap heeft vandaag de woning aan de Carel Beukerhof laten sluiten.

Aanleiding voor het onderzoek naar de wietkwekerij kwam tot stand na meerdere meldingen via Misdaad Anoniem.

Niet lonen

“Misdaad mag niet lonen.” zegt burgemeester Agnes Schaap die ook verantwoordelijk is voor de veiligheid in de gemeente, “Ondermijning van de samenleving accepteren we niet, daar strijden we voor. Een hennepkwekerij kan dus ook echt niet. Niet alleen omdat het ondermijnend is, ook omdat het brandgevaarlijk is en het een aantasting is van het leefklimaat in de buurt en de gemeente.”

De woning is gesloten voor een periode van drie maanden. De politie gaat verder met het onderzoek en een aanhouding wordt niet uitgesloten. Hoeveel planten er zijn aangetroffen is niet bekend.

Inwoners die vermoedens hebben van een hennepkwekerij of andere illegale activiteiten in hun buurt, kunnen dat altijd melden bij de politie (0900-8844) of via Meld Misdaad Anoniem (0800-7000).

♦♦♦

Adverteren op Renkum.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen