112

Janny Knol wordt de nieuwe politiechef Eenheid Oost-Nederland

Foto: Politie Oost Nederland

Janny Knol wordt door de korpschef bij de minister voorgedragen voor benoeming tot politiechef van de Eenheid Oost-Nederland. Knol is momenteel plaatsvervangend politiechef van de Eenheid Noord-Nederland.

Ze volgt per 1 februari Oscar Dros op, die vanaf die datum start als politiechef van de Landelijke Eenheid. Knol werkte eerder onder andere in IJsselland, Gelderland-Midden en Twente, zowel in de opsporing als het blauw. De laatste jaren was ze als Hoofd Operatiën ook verbonden aan de portefeuille Intelligence.

Kans

Knol zegt over haar vertrek uit Noord-Nederland en haar benoeming: “De afgelopen drie jaar heb ik het enorm naar mijn zin gehad in Noord-Nederland. Voor mij voelt het ook alsof ik midden in een storm vertrek, die zowel binnen als buiten woedt. Maar dit is een kans van de categorie ‘once in a lifetime’. De Eenheid Oost-Nederland ken ik natuurlijk heel erg goed, omdat ik er eerder ook heb gewerkt en er nog steeds woon. Het zal voor mij een hernieuwde kennismaking zijn waarop ik mij enorm verheug.”

Verbindend

Korpschef Henk van Essen feliciteert Knol en de eenheid van harte met deze voordracht: “De Eenheid Oost Nederland krijgt in de persoon van Janny een nieuwe politiechef die op verbindende, faciliterende en innovatieve wijze leiding kan geven. Ik heb er alle vertrouwen in dat de eenheid bij haar in goede handen is. Ik wens haar veel succes.”

♦♦♦

Adverteren op Renkum.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected]. De redactie is te bereiken via [email protected].

Cookieinstellingen