Buurtbemiddeling Renkum

Adres:

Tel. 088 7846487

Website:

https://buurtbemiddeling.nu/

In elke buurt is wel eens wat. Zoals geluidsoverlast, overhangend groen of ergernis over een voortdurend verkeerd geparkeerde auto. Van u wordt steeds meer verwacht dat u dit zelf oplost met uw buren. Maar wat als praten niet helpt en de ergernissen toenemen? Dan belt u buurtbemiddeling gemeente Renkum.

Oplossen met behulp van Bureau buurtbemiddeling

Buurtbemiddeling helpt mensen om burenruzies op te lossen. Getrainde vrijwilligers, de buurtbemiddelaars, luisteren naar het verhaal van beide partijen. Ze geven geen oordeel en zijn neutraal. Het is de bedoeling dat u onder begeleiding van bemiddelaars zelf samen met uw buren het conflict oplost. Dat u weer kunt praten met elkaar, ook als er opnieuw overlast ontstaat.

Voor wie wij er zijn?

Buurtbemiddeling is er voor alle inwoners van de gemeente Apeldoorn en gemeente Renkum, die in een conflictsituatie zitten of dreigen te komen. U hoeft hiervoor niets te betalen. Wel wordt van u verwacht dat u nadenkt over een acceptabele oplossing voor iedere partij en hier ook aan meewerkt. Uiteraard hebben de bemiddelaars een geheimhoudingsplicht.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen