Viering van de Goddelijke barmhartigheid verplaatst naar Bennekom

Foto: Hay Kranen, wikimedia

Bennekom – De vriendenclub van de barmhartige Jezus organiseert op zondag 24 april 2022 in de RK kerk van Virgo Maria Regina de viering van het wereldwijde feest van de Goddelijke barmhartigheid!

Normaliter zou dit in Renkum georganiseerd worden maar door omstandigheden, gaat dit nu niet.

Het barmhartigheidsprogramma zal dit jaar speciaal in het teken staan van het behoud van de wereldvrede en voor hulp aan de vele slachtoffers in Oekraïne. Kom je ook meebidden voor een snelle vreedzame oplossing van dit oorlogsconflict?

Programma

  • 15.00 uur: Gebeden van de Goddelijke Barmhartigheid met Litanie bij het schilderij 15.15 uur: Eucharistieviering met celebrant kapelaan B. Theunissen uit Vught, rector van Bezinningscentrum Emmaus te Helvoirt
  • 16.00 uur: Uitstelling Allerheiligste Sacrament. Tevens biechtgelegenheid 17.00 uur: Afsluiting met na afloop koffie/thee en ontmoeting.

Het programma wordt muzikaal begeleid door organist Ton Nagel (organist van de St Janskathedraal Den Bosch) en een gelegenheidskoor. De toegang is gratis, de collecte is voor de bestrijding van de onkosten. Je vindt de RK krek aan de Heelsumseweg 1, 6721 GP te Bennekom

De RK kerk is met busnr. 86 vanaf Wageningen en Ede goed bereikbaar, uitstaphalte is Bart van Elst plantsoen te Bennekom.

De vriendenclub komt met regelmaat samen voor ontmoeting, gezelligheid en om inspiratie op te doen voor de bevordering van de devotie van de Goddelijke barmhartigheid. Gratis lid worden van de Vriendenclub van de barnhartige Jezus? Info T 06 193 44 199 (sms) E [email protected].

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Cookieinstellingen