Geschenk van moeders en grootmoeders gevierd bij Maria van Renkum

Foto: Renkum Nieuws

Renkum – Op Moederdag, zondag 8 mei 2022 wordt in de bedevaartkerk van Maria van Renkum het bekende internationale programma van de Indiaase pater dr. Joseph Vadakkel georganiseerd, ter ere van Onze hemelse Moeder Maria.

Ook wordt het geschenk van onze moeders en grootmoeders gevierd. De mogelijkheid bestaat om de eucharistieviering op te laten dragen aan moeder en/of grootmoeder. Iedereen is van harte uitgenodigd!

Programma:

  • Rozenkrans
  • eucharisieviering
  • uitstelling Heilig Sacrament met lof en genezingsgebeden
  • voordracht pater Vadakkel ( met tolk)
  • zegening met relikwie van h. Paus Joh. Paulus ll

Pater dr. Joseph Vadakkel van de Mission Congregation of the Blessed Sacrament en oprichter van de Eucharistic Flame Evangelization heeft van paus Benedictus XVI en paus Fransicus persoonlijk de pauselijke zegen ontvangen. Zijn missie is met name gericht op het bekendmaken van de werking van de Heilige Eucharistie. Hoe werkt Jezus? Hoe leren wij Jezus beter kennen in ons leven?

Het programma start om 14.30 tot 17.00 uur aan de Dorpsstraat 1 in Renkum

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen