Naast kunst om te bekijken ook kleinkunst tijdens de Kunstroute

Kleinkunst podium - 1
Kleinkunst podium - 1
Foto: Sander Essers

Renkum – Behalve kunst in de vorm van bijvoorbeeld schilderijen en beeldhouwwerk, is er tijdens de Kunstroute 2024 ook kleinkunst te bewonderen.

Dat is een primeur.

Dorpsdichter

Het kleinkunstpodium is in de tuin van dichter Sander Essers, van hemzelf als zijn alter-ego Dr. Anders en bekende collega-artiesten. Sander was Renkums allerlaatste dorpsdichter in 2018 én 2019 en schreef in die hoedanigheid verschillende gedichten.

Twee dagen kleinkunst: Originele (cabareteske) tekstliedjes en bijzondere vertolkingen van bestaande kleinkunstliedjes; sketches en gedichten van een ad hoc collectief van diverse kleinkunstartiesten, dichters en muzikanten.

Welkom op de Leeuwenstraat 6 in Renkum.

kleinkunst♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected].

De nieuwsredactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen