Postkast Eye Wish al twee keer deze maand opengebroken

Foto: Renkum Nieuws

Diederik Sutmuller baalt als een stekker. Voor de tweede keer deze maand is de postkast aan de gevel van zijn Eye Wish in Oosterbeek opengebroken.

In de postkast kunnen koeriers hun leveringen deponeren als de winkel gesloten is.

Bestellingen

Op de Utrechtseweg hangen meerdere postkasten bij winkels aan de gevel waar van alles in kan zitten. Bij Eye Wish zaten er bestellingen in voor klanten. “Erg vervelend.” vertelt Diederik, “Nu de klanten bellen dat we de bestelling opnieuw moeten doen. Daar is vast wel begrip voor, maar als je zit te wachten op je nieuwe maand lenzen of een reparatie, toch heel vervelend.”

Je vraagt je af wat iemand heeft aan brillenglazen of lenzen die voor een ander bedoelt zijn heeft. Maar Eye Wish verkoopt ook zonnebrillen en die zijn natuurlijk wel weer interessant. “Nu al voor de tweede keer deze maand, alsof ze het weten! Het komt allemaal wel weer goed, maar het geeft zo’n gedoe.”

Politie

Deze ochtend begon met aangifte doen en de kast is zo ook niet meer bruikbaar. Dus mocht je iemand zien op de Utrechtseweg die náást een etalage staat te kijken en zich vreemd gedraagt, meld dit dan bij de politie via 0900-8844.