Pasfoto’s laten maken in Oosterbeek doe je bij Eye Wish

Foto: Renkum Nieuws

Geen alledaagse combinatie: pasfoto’s, brillen en contactlenzen. Maar als men steeds in je winkel komt vragen waar ze pasfoto’s kunnen laten maken in het dorp dan pak je dat op.

Tenminste, Diederik Sutmuller van Eye Wish in Oosterbeek wel.

Pasfoto’s maken, zo gebeurd

Een pasfoto maken is sneller gedaan dan een paar ogen opmeten. Een kleine moeite om het erbij te doen vindt Diederik. “Ik denk dat er ongeveer een half jaar geen mogelijkheid is geweest om in Oosterbeek pasfoto’s te laten maken. Mensen vertrekken dan naar een andere plaats. Soms Doorwerth of Renkum, maar vaak ook naar Arnhem.”

Regelmatig kwam er iemand de winkel in om te vragen waar ze pasfoto’s konden maken. “Maar ik wist dus ook niet waar ik ze naar toe kon verwijzen en ik heb toen een beetje onderzoek gedaan.”

Service

De zaken waar je in de voorgaande jaren pasfoto’s kon laten maken zijn allemaal verdwenen. Het bleek vrij eenvoudig om dat in de Eye Wish te passen. “Eigenlijk doet het apparaat al het werk. Omdat de afmetingen voor dergelijke foto’s vastliggen, is dat makkelijk in te stellen en is fouten maken haast onmogelijk. We hadden er ruimte voor dus ik zie het als een extra stukje service.”

Eén waar dus duidelijk behoefte aan is. Aangezien het gemeentehuis in Oosterbeek dé plek is om een nieuw paspoort of rijbewijs aan te vragen, is het wel handig dat je in de buurt ook pasfoto’s kunt laten maken.

“Ook voor andere documenten hoor,” zegt Diederik. Voor sommige documenten zijn een ander formaat foto’s nodig en die kunnen bij Eye Wish ook gemaakt worden.

Je vind Eye Wish aan de Utrechtseweg 120 in Oosterbeek, bij de grote gele banner en ze zijn t bereiken op telefoonnummer 026 – 2043000. Behalve de maandag (en zondag), zijn ze iedere dag open.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden