Anouk organiseert benefiet concert op het Dorenweerd College

Foto: Anouk Brinker

Anouk Brinker loopt dit jaar de Alpe d’HuZes, ze wil maar liefst twee keer de berg op. Ze wil hiermee haar steentje bijdragen aan de bestrijding van kanker waar ook haar familie al veel dierbaren aan heeft verloren.

Tijdens de Alpe d’HuZes wordt fietsend, hardlopend of wandelend de Franse berg Alpe d’Hues bedwongen door honderden deelnemers. In 2016 waren er er 4400 deelnemers, dit jaar wordt de klim op 1 juni gehouden.

Opgeven is geen optie

Onder het motto ‘Opgeven is geen optie’ gaan zij maximaal zes keer de berg op, en weer af natuurlijk. Ze leggen per keer 13,8 kilometer af. Het is eigenlijk een sponsor klim waarbij deelnemers van te voren zoveel mogelijk geld inzamelen. De opbrengsten komen volledig ten goede aan KWF Kankerbestrijding.

Anouk maakt deel uit van het team Alpe du Best 2 waar ook haar vader Paul deel van uit maakt die dit jaar voor de tweede keer meedoet. Je kunt ze steunen via ‘doneren’ op de website maar de deelnemers verzinnen ieder voor zich ook acties waarmee ze geld op kunnen halen.

Doel

En Anouk organiseerde dus een benefietconcert. Ze heeft als doel €2.500,- op te halen en ze is al dik over de helft heen. Om haar doel te halen is er woensdag, morgenavond, het concert op het Dorenweerd College met wel 16 muzikale bijdragen.

De entree is 6,- euro. Kaarten zijn te bestellen via [email protected]. De avond start om 19.30, de deuren gaan een half uur van te voren open. De volledige opbrengst gaat naar KWF Kankerbestrijding!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen