Zinzoeken met Spirit 2017 in de Concertzaal Oosterbeek

Foto: Spirit 2017

“Ken je dat gevoel dat je geraakt wordt door bijvoorbeeld prachtige muziek, door de natuur, door kunst, door een goed gesprek of een bijzondere ontmoeting?”

“Misschien een gevoel dat er iets boven je uitstijgt, van verbondenheid, verwondering of van tijdloosheid? Het kan je ‘zin’ in je leven geven! Het kan ook vragen bij je oproepen.”

Zinzoeken

Zondag 21 mei organiseert de Interkerkelijke groep Doorwerth – Heveadorp – Oosterbeek Wolfheze ‘Spirit 2017’,  een middag om inspiratie op te doen met mensen binnen en buiten de Kerk.

Het programma is gericht op ‘zinzoekers’. Aan de hand van onder meer kunst en muziek wordt er gezocht naar verbindingen. Er is speciale aandacht voor tieners en 30/40+ ers te inspireren.

Spirit 201 begint om 14:30 met een inloop en daarna begint om 15:00 uur het programma wat bestaat uit twee sessies met workshops, lezingen en een DJ. Na afloop is er een viering in het oude Kerkje en daarna een gezamenlijke maaltijd. Kijk hier voor het programma.

Spirit 2017 is op zondag 21 mei in EventTheater Concertzaal Oosterbeek en je kunt je aanmelden via de website www.spirit2017.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen