De Airborne Krant editie 2018 wordt weer verspreid

Foto: SAF

Wethouder Jasper Verstand kreeg vorige week in restaurant Schoonoord de Airborne Krant 2018 officieel overhandigd door Paul Tirion, voorzitter van Airborne Feelings, september 1944.

Ook dit jaar vindt huis-aan-huis verspreiding plaats in de laatste week van augustus.

De krant biedt de meest uitgebreide centrale agenda van de Airborne activiteiten. Ook is er weer een herdruk verschenen van de Informatiekaart ‘Slag om Arnhem’.

Airborne Region

In samenwerking met de vier Airborne gemeenten: Overbetuwe, Renkum, Ede en Arnhem, geeft de stichting weer vier edities uit van de Airborne Krant. Met dank voor de steun van de Airborne Region heeft elke editie vier pagina’s extra redactie.

De 1e editie van gemeente Renkum/Overbetuwe (12.000 stuks voor losse verspreiding) is in de vakantieperiode extra verspreid bij de VVV’s, Hotels, Musea/informatiecentra, vakantieparken, bibliotheken, campings en diverse restaurants.

Eind van de maand augustus vindt de huis-aan-huis verspreiding plaats in de gehele regio. Indien vanwege een ‘neen-sticker’ op de brievenbus deze krant niet ontvangen wordt, kunnen deze worden opgehaald bij het Airborne Museum of VVV Arnhem.

Geen opvangnet

Ondanks dat vorig jaar in beeld kwam om de producten over te dragen aan de Airborne regio, is dat niet gelukt. Er was geen opvangnet. Daarom is gevraagd om dit jaar toch maar de vijf communicatiekanalen weer in te zetten.

Hoe het verder gaat lopen zal verder na de september maand misschien helder worden. Het jubileumjaar 2019 (75 jaar) is belangrijk om juist tijdig met communicatie aan te vangen.

Airborne Feelings verzorgt al jaren als enige de (zo) volledige mogelijke agenda van alle activiteiten gelinkt aan de Airborne. Want het seizoen is breder dan alleen de septembermaand.

Airborne Feelings

Via de website airbornefeelings.nl is brede informatie beschikbaar over de Slag om Arnhem. Hier is ook een centrale agenda te vinden, evenals op de Market Garden (Arnhem) App, die van de verschillende appstores is te downloaden.

De Informatiekaart ‘Slag om Arnhem’(NL), biedt voor elke Airborne gemeente een kaartje van het gebied en informatie over de luisterkeien van de Liberation Route Europe, musea en algemene informatie.

Deze kaart is onder andere te verkrijgen bij de VVV in het Airborne Museum ‘Hartenstein’ of de VVV in het station van Arnhem.
Verder is Airborne Feelings te volgen via Facebook en twitter (airborne1944).

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen