De kracht van de uitzendkracht!

Foto: Effectief Personeelsdiensten

Bij Effectief personeelsdiensten weten ze als geen ander hoe ze werkzoekenden en werkgevers moeten koppelen. “Het is jammer dat “werken als uitzendkracht” nog steeds een slecht imago heeft.” Nergens voor nodig, vinden ze bij Effectief.

Advertorial

Voor de werkzoekende

Solliciteren. Je pakt het telefoonboek, belt een bedrijf en de volgende dag ben je aan het werk. Zo was het, vroeger. Tegenwoordig is het anders. Je googelt, download diverse apps, upload je cv in een online vacaturebank en deelt je wensen op social media. Eigenlijk zie je door de digitale bomen het bos niet meer, maar met een beetje geluk word je dan toch uitgenodigd voor een kennismaking.

Bij een uitzendbureau… Stiekem zakt de moed je daarvan in de schoenen, want die uitzendbureaus, daar word je wel een beetje moe van.

Bij Effectief Personeelsdiensten (jawel, een uitzendbureau), snappen ze dat. Want jij hebt geen zin om je overal in te schrijven. Jij wil gewoon aan het werk. En dat is precies waar zij je mee willen helpen, omdat zij niet zomaar een uitzendbureau zijn dat met cv’s schuift. Bij hen kun je altijd binnenstappen, met of zonder cv en als je solliciteert, hoef je geen gelikt cv mee te sturen. Want ze helpen je.

Ze zorgen ervoor dat ze duidelijk in kaart krijgen wat jij wilt, maken dan (samen met jou) een cv en gaan dan voor jou op zoek naar passend werk. Dat scheelt jou ten eerste enorm veel google-tijd en ten tweede kennen zij de bedrijven en weten ze wat zij zoeken.
“Het is jammer dat “werken als uitzendkracht” nog steeds een slecht imago heeft”, zegt Wendy Willems van Effectief Personeelsdiensten.

“Alsof je een mindere functie bekleedt, of als uitzendkracht minder verdient dan wanneer je bij een bedrijf in dienst bent. Dat is niet zo. Ieder uitzendbureau is verplicht de lonen te hanteren die het bedrijf ook hanteert voor vaste medewerkers.

Voor de werkgever

Ken je dat? Dat je eigenlijk wel een extra kracht kunt gebruiken in deze drukke tijd. Maar dat je niet weet hoe lang het nog druk is… Of dat een kandidaat zich bij jou heeft gemeld voor werk, maar dat je twijfelt aan zijn of haar capaciteiten of de klik… Of je kunt hem nu wel gebruiken, maar over een maand niet meer.

Dán is Effectief er! Want bij hen kun je in drukke tijden een tijdelijke kracht inlenen. Of, als je zelf een kandidaat hebt waarover je twijfelt, dan kun je deze (tijdelijk) bij hen onderbrengen. Op deze manier zit je nergens aan vast en loop je geen risico. Zodra je zeker weet dat je de kandidaat in dienst kunt/wilt nemen, dan kun je dat alsnog doen!

Buiten het flexibele karakter van het inlenen van een uitzendkracht, neemt Effectief ook taken van u over als u zoekt naar geschikt personeel. “Aan werkgevers merken we vandaag de dag dat ze niet goed weten waar ze hun personeel vandaan moeten halen”, zegt Marlous Verhoeven.

“Het zoeken naar geschikt personeel gebeurt vaak tussen de bedrijven door. Er is eigenlijk geen tijd om een goede vacaturetekst te schrijven, dus dit gebeurt haastig en vaak onvolledig. Dat is jammer, want een goede vacature is heel belangrijk. Wij nemen deze taak graag uit handen.”

Bel eens met één van de medewerkers van Effectief Personeelsdiensten: 0317-350350. Of kom gewoon eens langs, de koffie staat altijd klaar! Energieweg 7, Renkum.

'
article
45413
De kracht van de uitzendkracht!
Bij Effectief personeelsdiensten weten ze als geen ander hoe ze werkzoekenden en werkgevers moeten koppelen. “Het
https://renkum.nieuws.nl/nieuws/45413/de-kracht-van-de-uitzendkracht/
2019-02-05T14:37:05+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/277/2019/02/05142152/effectief.jpg
Effectief, Effectief personeelsdiensten, personeel nodig, Renkum Nieuws, solliciteren, uitzendkracht, vacature, werk, werkgevers
Nieuws