Amvest toont visie op veelzijdig wonen en werken in De Hes

Foto: Iris Advies

Investeerder en ontwikkelaar Amvest presenteert in een Lentecafé de toekomstvisie voor De Hes. Dit voormalige KEMA-terrein op de grens van Arnhem en Oosterbeek wordt een woon- en werklandschap met een verschillende groepen, sferen en activiteiten.

De visie spreekt zich uit over stedelijkheid in natuur, het sociale klimaat, duurzaamheid en hoe verschillende doelgroepen hier een plek kunnen vinden.

De avond is op donderdag 11 april en start om 19.30 uur in Paviljoen De Kookplaats op Arnhems Buiten – De Brink aan Utrechtseweg 310.

Programma

Tijdens een kennismakingsbijeenkomst op 8 november 2018 met bijna 200 geïnteresseerden, haalde Amvest informatie op over wat mensen belangrijk vinden voor de ontwikkeling. Zij deed onderzoek naar identiteit, cultuurhistorie, landschap, doelgroepen en toekomstkansen. Daaruit is nu een nieuw gebiedsprofiel voor De Hes opgesteld.

Maarten Königs licht dit gebiedsprofiel in het Lentecafé toe en gaat er met de aanwezigen over in gesprek. Monte Königs bespreekt daarna de verschillende doelgroepen en leefstijlen voor het gebied. Karst Hagedoorn van Amvest praat de bezoekers bij over de vervolgstappen voor een zorgvuldige compositie van het nieuwe woon- en werklandschap.

Het Lentecafé is de eerste in een reeks van De Hes-cafés waarmee Amvest op een ontspannen manier contact wil houden met mensen die geïnteresseerd zijn in de plannen. Meer informatie over De Hes is te vinden op dehes.nl.

Locatie Lentecafé De HES

In de Kookplaats op bedrijventerrein Arnhems Buiten / De Brink
Het Paviljoen, Utrechtseweg 310, Arnhem

De Kookplaats is zowel met het openbaar vervoer als met de auto uitstekend bereikbaar. Bedrijventerrein Arnhems Buiten is openbaar toegankelijk en parkeren is gratis.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen