Ook de Oosterbeekse Albert Heijn heeft nu het nieuwste winkelconcept

Foto: Albert Heijn

Onder grote belangstelling ging vandaag de verbouwde Albert Heijn in Oosterbeek weer open. Na het doorknippen van het lint door medewerker Arno stroomden de klanten naar binnen.

Het was meteen gezellig druk in de supermarkt die nu het nieuwste winkelconcept heeft.

Ruim assortiment

Klanten vinden er een ruim assortiment aan verse producten als groente, fruit, kant-en-klaarmaaltijden, brood, vleeswaren, kazen en borrelhapjes. Afrekenen gaat snel omdat er meer zelfscankassa’s zijn. Grote beeldschermen door de hele winkel bieden inspiratie met informatie over lekkere seizoensproducten en verrassende recepten.

“De eerste reacties zijn zeer positief. We krijgen veel complimenten en daar zijn we erg blij mee”, vertelt supermarktmanager Ruud Dusault. “Klanten zijn enthousiast over het grote versaanbod, de overzichtelijke afdelingen en de gezellige koffiehoek.”

Dry misting

Bij binnenkomst van de vernieuwde winkel word je verrast met een wereld van verse groenten en fruit, van (lokale) telers in Nederland en daarbuiten. Opvallend is ‘dry misting’, een fijne verneveling van water waardoor groente en fruit langer vers blijven. Klanten kunnen zelf verse kruiden knippen, zo veel of zo weinig als ze nodig hebben.

Ruud Dusault: “Soms heb je wat minder tijd of inspiratie om te koken. Bij ons is het gemakkelijker dan ooit om te kiezen voor vers, gezond en lekker eten met een brede selectie verspakketten, maaltijdboxen en kant-en-klaarmaaltijden.”

Borrelplanken

Iets verderop vinden klanten heerlijk geurend brood, vers uit de oven, en taarten, gebak, koek en bonbons. Voor ontbijt, lunch en borrel is er een extra groot aanbod aan vleeswaren, kaas, worsten, tapas, olijven, salades en andere borrelhapjes. Het assortiment varieert sterk: van internationaal tot Streeckgenoten, de lekkerste producten van lokale leveranciers.

Medewerkers van de supermarkt staan klaar om te adviseren over de nieuwste smaken en om verrassende borrelplanken te laten proeven. Ook kun je nu vers in de winkel gegrilde lekkernijen warm mee naar huis nemen. Van de eigen grill komen onder andere spareribs, kippenvleugels en gehaktballen.

Hypermodern

De metamorfose van de Albert Heijn in Oosterbeek maakt onderdeel uit van een grote operatie van de supermarktketen. Door het hele land worden in 2019 circa 120 winkels omgebouwd naar het nieuwe winkelconcept.

“Met onze hypermoderne winkel lopen we voorop. Er is veel meer aandacht voor vers, lekker en gezond eten”, zegt Ruud Dusault. “Klanten missen bovendien nooit meer een aanbieding met onze vernieuwde Bonusstraat. Ook zijn er meer dan 1.000 Prijsfavorieten. Er is bij ons elke dag iets nieuws te ontdekken, voor iedereen.”

Voortaan is Albert Heijn aan de Pastoor Bruggemanlaan 1 in Oosterbeek langer open. De openingstijden van maandag tot en met zaterdag zijn van 8:00 tot 21:00 uur, zondag van 12:00 tot 19:00 uur.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

0