Benefietavond tegen kanker in Oosterbeek

Foto: Henny Soerink

De Airborne Malletband uit Oosterbeek organiseert op 9 april 2016 een benefietavond. De reden hiervoor is dat een spelend lid van de band en een schoonzus van een van de leden getroffen zijn door deze vreselijke ziekte. De Airborne Malletband zou de Airborne Malletband niet zijn als zij een maatschappelijke doel hierin zien.

De AMB Roadshow is onderdeel van de Airborne Malletband en zal tijdens de benefietavond muziek uit de jaren 80’s, 90’s en 00’s draaien. Ook vinden er belangeloze live optredens plaats van Dimitri van Es en Sherina de Jong. De organisatie hoopt dan ook op een stampvolle zaal. Wees op tijd, er is plaats voor 100 personen!

De benefietavond sluit aan bij de door collega’s en vriendinnen opgezette actie Alp’dHuess. Deze meiden gaan naar Frankrijk om daar de bekende Alp te bestijgen tijdens het jaarlijks terugkerend evenement. De opbrengst van de benefietavond komt geheel ten goede aan Alp ‘d Huess en wordt door hen aangeboden aan het KWF.

Kom ook gezellig naar Jongerencentrum PHOENIX in Oosterbeek (in de kelder van het gemeentehuis) en steun dit mooie initiatief!!

Entree: € 5.-

Tijd: van 20.00 tot 01.00 uur

Entreegeld en 0.25 van iedere consumptie gaan naar het goede doel!

ambRoadshow benefiet

Dossier:
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen