Wijkverenigingen Doornenkamp en Fluitersmaat delen kerstpakketten uit

Renkum/Heelsum – Met de slogan ‘Want winnen doe je bij … de WIJKerstloterij!’ organiseerden Wijkvereniging de Doornenkamp en Bewonersvereniging Fluitersmaat de afgelopen weken een loterij voor de bewoners van hun wijken.

Een loterij waarbij niet het willen hebben, maar het ‘willen geven’ centraal staat. Maar liefst 30 bewoners werden zondag 13 december door de kerstman persoonlijk verrast, begeleid door sfeervolle kerstliederen van T2muziek.

WIJKerstpakket

Via een flyeractie werden bewoners gevraagd voor een klein bedrag loten te kopen en buurtgenoten te nomineren voor een goedgevuld WIJKerstpakket. Een buur die altijd voor je klaar staat, een eenzame buur of een buur die je – om wat voor een reden ook – in het zonnetje wil zetten of een hart onder de riem wil steken. In totaal werden er 135 bewoners genomineerd. Via een trekking werden hier 30 geluksvogels uit getrokken.

fluitersmaatAfgelopen zondag werden deze bewoners in het zonnetje gezet. De kerstman was er dit jaar extra vroeg voor naar de gemeente Renkum gekomen. De kerstpakketten – voorzien van de naam en wens van de schenker – werden door hem met paard en wagen in de wijk bezorgd.

Zangers van T2muziek zongen de gelukkige ontvangers toe aan de deur, onder begeleiding van een violiste. Dit leidde tot ontroerde, verraste en warme reacties. Ook de schenkers van de kerstpakketten werden met een klein bloemetje bedankt voor hun gebaar naar hun wijkgenoten.

De kerstpakketten waren gevuld met leuke producten en waardebonnen van meer dan 30 lokale ondernemers. Ondernemers die ondanks de moeilijke coronamaatregelen klaar blijven staan voor publieksacties!

 

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].

Cookieinstellingen