Welke horecagelegenheid uit de gemeente Renkum krijgt een frisse start?

Foto: HYGENIQ

De kans is groot dat de terrassen binnenkort weer open mogen. Dat betekent dat veel horecaondernemers zich, na maanden dicht te zijn geweest, kunnen voorbereiden op de heropening. HYGENIQ, producent van ecologische schoonmaakmiddelen, wil de horeca graag een steuntje in de rug bieden met de actie ‘Een Frisse Start’.

“Wat hebben we ze gemist, de horeca en haar terrassen! En wat willen we ze graag een steuntje in de rug geven. Daarom heeft HYGENIQ een actie bedacht waarmee heel Nederland kan stemmen op zijn of haar favoriete horecagelegenheid die deze frisse start het meest verdient. Na zo lang dicht te zijn geweest gaat de bezem door de tent. Een doek over die tafels, de glazen door het sop en een dweil door het toilet. En natuurlijk: zo hygiënisch en veilig mogelijk op 1,5 meter afstand.”

“In totaal krijgen twaalf winnaars, één uit iedere provincie, een frisse start. Een speciaal HYGENIQ cleaning team, bewapend met een Clean Air fogger en een pakket schoonmaakproducten die de gelegenheid mag houden, helpt het team de boel weer helemaal spic en span te maken voor opening. Ook worden er diverse troostprijzen weggegeven.”

De horecagelegenheid uit provincie Gelderland met de meeste stemmen krijgt een schoonmaakteam over de vloer dat de boel weer spic en span maakt voor de heropening. Inwoners uit gemeente Renkum kunnen nu stemmen op zijn of haar favoriete horecazaak met terras.

Een frisse start

HYGENIQ roept iedereen op om te stemmen op zijn favoriete horecazaak, het (eet)café of restaurant met terras dat een frisse start verdient. Ook in de gemeente Renkum kunnen horecaliefhebbers hun favoriet nog steeds opgeven via de website geefdehorecaeenfrissestart.nl.

Op de website worden bezoekers gevraagd een kort formulier in te vullen en hun nominatie te motiveren. De horecagelegenheid die uiteindelijk het vaakst genomineerd wordt, mag zich de winnaar van de provincie Gelderland noemen. De dag voordat de terrassen officieel weer open mogen, staat er een speciaal HYGENIQ schoonmaakteam op de stoep bij de twaalf winnaars; één uit elke provincie. Het team helpt de boel weer helemaal spic en span te maken voor de heropening.

Welke Renkumse horecaondernemer gun jij een frisse start? Nomineren doe je hier. Nomineren mag vanaf 18 jaar!

Wil jij zo’n frisse start voor jouw terras? Nomineer jezelf en laat je achterban op jouw horecagelegenheid stemmen, hoe je dat doet lees je ook op deze pagina als je naar onderen scrolt.