Wervelend afscheid voor de achtste groep Beatrixschool Wolfheze

Foto: Beatrixschool

Wolfheze – Na een ruim jaar vol onzekerheid vanwege alle corona maatregelen, hebben de leerlingen uit groep 8 van de Beatrixschool in Wolfheze wervelend afscheid genomen van een heel gezellige basisschooltijd op deze knusse kleine en betrokken school.

Ondanks de Corona perikelen heeft groep 8 toch nog veel kunnen doen.

Een roze limo en de rode loper

Zo was er het zeer gezellige schoolkamp in Otterlo en afgelopen donderdagavond en vrijdag het afscheid met de eind musical. De musical was gepland in buitentheater De Klaproos, maar door de weersomstandigheden moest uitgeweken worden naar de gymzaal bij de school. De leerlingen kwamen aan in een heel speciale, roze limousine.

Met slechts zeven afscheid nemende groep 8 leerlingen werd de musical MindVakantie super neergezet. Een prestatie van formaat, want met zo weinig leerlingen moet iedereen alles geven. En dat gebeurde volop. Daarna werden de leerlingen door de leerkracht in het zonnetje gezet op een heel ludieke wijze. Met een sketch en een eigen minuut waarin ze helemaal op hardcore muziek ‘los’ konden gaan, gevolgd door de uitreiking van het rapport.

De dag erna namen ze met een rode loper afscheid van de school. Dat was vooral voor groep 7 een emotioneel moment. Want groep 7 en 8 waren samen een hecht team.

♦♦♦

Adverteren op Renkum.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail:[email protected].