Themabijeenkomst: ‘Overbelasting van de mantelzorger’

Foto: PublicDomainPictures, pixabay

Senior Service trekt in 2016 tijdens verschillende evenementen het land in om mensen te vertellen wat er allemaal mogelijk is. De themabijeenkomsten van de organisatie zijn er om belangrijke onderwerpen waar senioren dagelijks tegenaan lopen bespreekbaar te maken.

Denk bijvoorbeeld aan ‘Overbelasting van de mantelzorger’, ‘Betaalde ondersteuning, ik kan dit niet betalen’ en ‘Eenzaamheid’. De tweede themabijeenkomst met het onderwerp ‘Overbelasting van de mantelzorger’ wordt gehouden op woensdag 15 juni 2016 in Oosterbeek. De aanvang is 19.30 uur.

Tijdens deze bijeenkomst zal Senior Service het onderwerp inleiden en bespreekbaar maken. Voor veel mensen is mantelzorg vanzelfsprekend, maar hoe goed bent u erop voorbereid en welke mogelijkheden voor hulp en ondersteuning zijn er te vinden in uw gemeente. Samen kijken wij met diverse professionals, medewerkers, cliënten en bezoekers naar wat kan leiden tot overbelasting en hoe wij dit op tijd kunnen voorkomen.

Bent u een mantelzorger? Wordt het u soms iets te zwaar? Kom dan naar de bijeenkomst en ontdek wat uw mogelijkheden zijn in uw gemeente. Vrienden en/of familie zijn ook van harte welkom.
De entree is gratis en er staat koffie, thee en een heerlijk gebakje van de bakker op u te wachten!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen