Ook de Voedselbanken in de regio hadden oliebollen om uit te delen

Foto: POL

Renkum/Heteren – De week voor Oud en Nieuw werden de Voedselbanken Neder Veluwe en Overbetuwe verrast door een sponsoring van maar liefst 3650 oliebollen.

Deze door Oliebollenbakker van de Dam uit Heelsum gebakken oliebollen werden verspreid onder de afnemers van diverse uitgifte punten in de regio. De sponsoring kwam tot stand door een bijdrage vanuit het Heterense bedrijf Pol voor Verkeer en Veiligheid die hiermee haar betrokkenheid naar de Voedselbanken liet blijken.

Een oliebol hoort erbij!

Gezien de huidige prijsontwikkelingen en de daardoor ontstane grotere aanvraag van mensen richting de Voedselbanken uiteraard een welkome aanvulling. Bij de uitgifte van de levensmiddelenpakketten werd dan ook spontaan en blij gereageerd op de zak met oliebollen, die uiteraard aangevuld werden met een zakje poedersuiker.

Daarnaast werden er bij de Heterense minima namens de drie kerken een zakje oliebollen thuisbezorgd. Ook deze werden gesponsord door Pol Heteren.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen