Marinka Mulder door PvdA Renkum voorgedragen als wethouder

Foto: Marinka Mulder

Marinka Mulder, oud-raadslid van Culemborg, is door de PvdA in Renkum voorgedragen als wethouder in het nieuw te vormen college.

Mulder (1989) was de afgelopen 8 jaar gemeenteraadslid in Culemborg.

Fractievoorzitter

In Culemborg vormde ze een college en was de afgelopen jaren lijsttrekker en fractievoorzitter voor de PvdA. Ook schreef ze mee aan het verkiezingsprogramma van de PvdA voor de Tweede Kamerverkiezingen.

Mulder woont nu in Arnhem en is adviseur bij de PO-Raad, de sectororganisatie voor het primair onderwijs. Eerder was ze docent op het vmbo.

Nieuwe college

Mulder: “Ik kijk er enorm naar uit om deel uit te gaan maken van het nieuwe college van Renkum. Maar misschien belangrijker nog, van de Renkumse gemeenschap.”

“Renkum is voor mij de plek van de Airborne, en de wandeltocht die ik met plezier loop, maar ook de gemeente waar schoonfamilie woont en mijn neefje opgroeit. Ik ga met plezier werken aan een nóg mooiere plek om te wonen en op te groeien.”

Fractievoorzitter Tom Erkens: “We zijn erg blij met de kandidatuur van Marinka. Ze neemt veel deskundigheid, enthousiasme en ervaring mee naar Renkum. Voor ons dé kandidaat om de nieuwe coalitie tot een succes te maken.”

Lees ook:

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden