Lezing: Op fietsvakantie gaan. Hoe doe je dat?

Foto: Simon, Pixabay

Oosterbeek – Op fietsvakantie gaan is een duurzaam en voordelig alternatief voor een vlieg- of autovakantie. Maar, hoe regel je zo’n fietsvakantie? Ga je kamperen of elders overnachten? Welke uitrusting heb je nodig? Wat zijn de kosten?

Fietsvakantie-ervaringsdeskundige Eveline Bremmer vertelt er over en ze deelt haar liefde voor het fietsen.

fietsvakantie
Eveline Bremmers

Liefde voor fietsen

Eveline Bremmers liefde voor het fietsen begon al op jonge leeftijd. Op veertienjarige leeftijd beleefde ze haar eerste fietsavontuur op een oude fiets met veel te zware bepakking naar Luxemburg. Vele, vele fietsavonturen later, naar allerlei Europese uithoeken, vertrok ze in 2017 naar de Noordkaap. Eveline vertelt over deze bijzondere solo-reis.

Ze fietste via Noord-Duitsland naar Denemarken, ging met de boot naar Zweden om Midsommar te vieren en volgde de kustroute van Noorwegen verder noordwaarts. Veel zon, regen, kou, sneeuw, ansichtkaartwaardige landschappen en bijzondere ontmoetingen later bereikte ze haar doel: de Noordkaap!

Eveline deelt haar fietservaring graag met anderen. Ze gaat in op duurzaamheid, planning, uitrusting, overnachten, kosten en andere praktische zaken. Maar natuurlijk vertelt ze ook over het eenvoudige plezier dat fietsen haar geeft en zal ze ook jou enthousiast willen maken voor het fietsen. Wie weet, start jóuw fietsavontuur wel hier….?!

Bijeenkomst bijwonen?

Deze lezing ‘Op fietsvakantie!?’ vindt plaats op dinsdag 31 mei 2022 van 19.30 tot 21.30 uur in de Bibliotheek Oosterbeek, Gen. Urquhartlaan 1.

Entree: € 2,50 voor leden van de bibliotheek, € 5,00 voor niet-leden. Plusabonnementhouders: gratis. Reserveren kan via de Bibliotheek Oosterbeek, tel. 026-333 49 82 of via bibliotheekveluwezoom.nl/agenda.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Cookieinstellingen