Wie wordt de nieuwe Prins Carnaval van De Dolle Instuivers?

Prins Dennis en Page Albi met De Dwarsliggers uit Oosterbeek
Foto: Renkum Nieuws

De spanning stijgt in Renkum. Het is bijna de 11e van de 11e, oftewel de dag in carnavalsland dat Prins Carnaval aan zijn volk wordt voorgesteld.

In Renkum bij De Dolle Instuivers is het niet anders. Traditioneel wordt op de laatste zaterdag voor 11 november Prins Carnaval voorgesteld.

De 63e prins

Het Prinsenbal op zaterdag 10 november in Huize Redichem zal het antwoord bieden op de meest gestelde vraag in Renkum: Wie wordt de 63ste Prins van De Dolle Instuivers en wie zal er aan zijn zijde staan?

Of je nu boodschappen haalt in het dorp of je komt bij de sportclub, iedereen heeft het er over: Weet jij wie Prins Carnaval wordt? Komt hij uit Renkum? Is het een sporter?

Openlijk probeert men het geheim van de Senaat te ontrafelen. Zelf aan ons wordt het gevraagd, maar we weten het écht niet!

Er is maar één mogelijkheid om aan het ongewisse een eind te maken: kom naar het Prinsenbal! Zaterdagavond 10 november 20:11 uur in Doelum

Dag Prins Dennis en Page Albi

Echter alvorens het grote geheim op spectaculaire wijze wordt onthuld, is de bühne nog één keer voor Prins Dennis en Page Albi.

Nog één keer een toespraak, nog één keer de scepter zwaaien over het Redichems carnavalsrijk en nog één keer voorop in de polonaise onder begeleiding van huisorkest Lang en Breed. Het aftellen in huize Van Willigen is begonnen….

Na opening en traditionele garde dansen zullen uiteindelijk Prins Dennis en Page Albi uit hun functie ontheven worden.

Daarna zal duidelijk worden wie de nieuwe prins van De Dolle Instuivers zal worden.

Na zijn installatie kort hierna wordt het officiële gedeelte afgesloten en wordt het feest voortgezet met huisorkest Lang en Breed en een optreden van Dave van Well.

Dossier: Carnaval
article
42891
Wie wordt de nieuwe Prins Carnaval van De Dolle Instuivers?
De spanning stijgt in Renkum. Het is bijna de 11e van de 11e, oftewel de
https://renkum.nieuws.nl/uit/42891/wordt-nieuwe-prins-carnaval-dolle-instuivers/
2018-11-07T14:59:26+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/277/2018/11/07145641/Prins-DDI-2017-2018-35.jpg
carnaval, Carnavalsvereniging De Dolle Instuivers, Doelum, Duo Lang & Breed, Huisorkest Lang en Breed, Huize Redichem, Prinsenbal, Renkum, Renkum Nieuws
Kunst&Cultuur, Nieuws, Uit