After Summer Party in Muziektent Heelsum

Vrienden van Straks
Foto: Vrienden van Straks

De Stichting Muziektent Heelsum verzorgt een After Summer Party, muzikale medewerking wordt verleend door de band VRIENDEN VAN STRAKS.

Vrijdagavond 30 augustus tussen 18.00u en 20.00u wordt het weer gezellig bij de Muziektent.

Nederpop

VRIENDEN VAN STRAKS maakt Nederpop met luisterteksten, soms poëtisch en gevoelig, dan weer gewoon om te lachen, maar altijd in het Nederlands. De muziek zit tussen pop en singer-songwriter in. Je hoort vaak een mondharmonica en een akoestische gitaar. Ook mandoline en accordeon komen regelmatig voorbij en de zang is veelal meerstemmig. De mannen stralen veel plezier uit en dat werkt aanstekelijk op het publiek.

Het repertoire bestaat uit eigen composities variërend van rustige ballads tot vrolijke meezingers. De teksten, waaraan veel zorg wordt besteed, gaan over relatieperikelen, verloren vriendschappen en gemiste kansen maar ook alledaagse opmerkelijkheden als de zaterdagse boodschappen. Hét onderwerp van alle muziek: de liefde, of juist het gebrek daaraan, is volop aanwezig, maar zeker niet op een geijkte manier.

Joep van der Meer en Wim van Bruxvoort hanteren gitaar, bas en mandoline, Fred Smaling speelt daarnaast ook op de accordeon. Slagwerker Berend-Jan de Nooy slaat meestal op de cajon. En zingen? Dat doen ze allemaal!

De dames van de Rode Kraam zorgen vanaf 18.00u voor een hapje en een drankje.

Meer info: muziektentheelsum.nl De toegang is gratis maar een vrijwillige donatie in de bedelbas wordt op prijs gesteld.

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden