Het is weer herfst dus tijd voor de Herfstmarkt bij Renkums Beekdal

Foto: Renkums Beekdal

Het is weer de tijd om te oogsten, voorraden te maken en fruit te verwerken, kortom: tijd voor de Herfstmarkt. Bij het bezoekerscentrum Renkums Beekdal is op zaterdag 26 september van alles te doen en beleven.

Bezoekers kunnen kijken, proeven en leren, terwijl kinderen appelmoes maken, graan dorsen en paddenstoelen bekijken.

Hoogstambrigade

De vrijwilligers van de hoogstambrigade stellen hun oude fruitrassen uit de boomgaard tentoon. De Trapakkers uit Ede komen in klederdracht met traditionele landbouwproducten en dorsen graan met een vlegel. Bij de Renkumse molen kun je zien hoe het graan gemalen wordt en de Seelse Bakker verkoopt lekkernijen met appels en graan van deze Renkumse Molen.

26 september is ook de dag van de paddenstoel. ‘s Middags wordt de paddenstoelententoonstelling geopend. Bij de mycologische vereniging kun je terecht met al je vragen over paddenstoelen en er zijn korte paddenstoelenexcursies.

Annelien van Daalen signeert haar nieuwe prentenboek: Olle en oma, het roodborstje. De herfstmarkt is zaterdag 26 september van 11.00 tot 16.00 uur

Bij de inrichting van de herfstmarkt wordt rekening gehouden met de corona-maatregelen en je wordt gevraagd om bij klachten niet te komen. Mochten de maatregelen veranderen dan kan het zijn dat de markt niet doorgaat. Houd daarom de website in de gaten: renkumsbeekdal.nl.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden