Van top tot teen: ook voor een pedicurebehandeling naar So’Slim

Foto: DM van Hellesem

Renkum – Sinds vorig jaar konden de bezoekers van Salon So’Slim ook voor een pedicurebehandeling terecht. Met Debby Cornelis heeft eigenaresse Sophia de Goeij een ervaren pedicure in huis gehaald maar door de 2e lockdown kwamen ze beide thuis te zitten en heeft men niet lang van Debby’s pedicure gebruik kunnen maken.

Gelukkig mogen ze allebei weer aan de slag. “Ik heb het zo gemist!” zegt Sophia, die gelukkig via het internet met de schoonheidsartikelen die ze normaliter in haar salon verkoopt nog omzet heeft kunnen genereren. “Het werd echt tijd dat er iets ging gebeuren en dat we in ieder geval weer aan de slag kunnen.” Met alle maatregelen is het wat behelpen maar Sophia klaagt niet en is net als Debby, blij dat er weer gewerkt kan worden.

Partnercontent

Voorlopig komt Debby iedere donderdag naar de salon voor pedicurebehandelingen. Uiteraard alleen via afspraak.

Van huis naar huis naar een stabiele plek

Debby Cornelis is gediplomeerd pedicure en aangesloten bij Provoet, de Landelijke organisatie voor pedicures. Ze vindt een persoonlijke benadering erg belangrijk, net als kwaliteit en hygiëne. Je kunt bij haar terecht voor een complete behandeling maar als je bijvoorbeeld een vervelende likdoorn hebt of een ingegroeide teennagel.

Sinds 2011 werkt Debby als ambulant pedicure maar daar is ze mee opgehouden. “Ik heb nog een paar vaste klanten over en die blijf ik helpen.” vertelt ze “Maar ik wilde een vaste plek om te werken omdat ik wat last van mijn rug heb gekregen. Hier bij Sophie in de salon heb ik de perfecte inrichting om voor mij ergonomisch te werken. Ik heb bij mij thuis niet echt mogelijkheid een praktijk te beginnen. Dus dit is helemaal perfect!”

Debby kun je bereiken via 06-51397641 of [email protected]

Sophia is ook blij met de komst van Debby. De eeuwig bijstuderende salonhoudster is zelf ook pedicure. “O ja, ik kan het zelf ook. Maar ik vind het zo leuk om nieuwe dingen te ontdekken en met Debby die de pedicure overneemt heb ik daar mooi de tijd voor.”

Raindrop massage

Sophia is al een ervaren masseuse en heeft zich nu de Raindrop massage gestort waar ze erg enthousiast over is. De Raindrop is een massage met esoterische oliën die al eeuwenoud is. Het is een combinatie van een helingsmethode van de Lakota, een Indianenstam en de Tibetaanse reflexologie. De massage heeft een positief effect op vier niveaus: spiritueel, emotioneel, fysiek en mentaal.

pedicurebehandeling“Ik heb de Raindrop massage nu al een aantal keren gegeven en iedereen is er erg blij mee. Heerlijk, zeggen ze, hij duurt ook bijna een uur en door de oliën die gebruikt worden is het heerlijk ontspannen.” vertelt Sophia.

Er zijn zeven pure oliën: oregano, tijm, basilicum, cypress, wintergreen, marjolein, pepermunt en twee mixen van oliën ter ondersteuning. De oliën worden in een bepaalde volgorde van 15 centimeter hoogte op je lichaam gedruppeld; vandaar de naam Raindrops.

Aroma’s

De aroma’s die vrijkomen en de daaropvolgende massage brengt een diepe ontspanning en is bovendien goed voor je bloedcirculatie, zenuwstelsel en immuunsysteem. Het helpt je tegen (pijnlijke) spieren, reumatische klachten en stijfheid.

Tijdens de Raindrop massage komt je lichaam weer in balans. waardoor ongemakken als vermoeidheid, stress, slapeloosheid, angsten en slapeloosheid verminderen en dat is tijdens deze coronacrisis wél prettig!

Klik op onderstaande banner om naar de website van So’Slim te gaan of bel 06-51463666.pedicurebehandeling, so'slim

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].

Cookieinstellingen