Twee weken voor keuze glasvezel in Doorwerth, Heveadorp en Wolfheze

Foto: DELTA Fiber Netwerk

Inwoners van Doorwerth, Heveadorp en Wolfheze hebben nog twee weken de tijd om te kiezen voor glasvezel. In Renkum en Heelsum is DELTA Fiber Netwerk inmiddels begonnen met de aanleg van het glasvezelnetwerk.

Na de campagne voor glasvezel bleek er in die twee dorpen voldoende belangstelling.

Partnercontent

tweeAls 30% van de huishoudens in Doorwerth, Heveadorp en Wolfheze kiezen voor glasvezel, ligt er in de nabije toekomst een glasvezelnetwerk door de hele gemeente Renkum. Melden inwoners zich op of vóór 2 juni 2021 aan, dan is de glasvezelaansluiting gratis. Het enige dat men betaalt zijn de abonnementskosten voor internet, tv en/of bellen bij de telecomaanbieder.

Vanaf 28 april is het Glasvezel Informatiepunt in Doorwerth aan de Mozartlaan 2 in Dorpshuis ‘Ons Middelpunt’, weer geopend voor bezoek zonder afspraak. Je kunt hier terecht voor hulp bij het maken van een keuze voor een telecomaanbieder, abonnement of je vragen over glasvezel. Adviseur Davy verwelkomt je graag van woensdag tot en met vrijdag van 11.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Uiteraard houden ze rekening met de RIVM richtlijnen. Je kunt ook telefonisch om advies vragen op telefoonnummer: 06-38 61 29 03. Wil je toch liever een afspraak maken? Dat kan via onderstaande link!

Maak een afspraak

Bezoek deze week de Glasvezel Informatiebus!

Nog makkelijker: DELTA Fiber Netwerk komt naar je toe met de Glasvezel Informatiebus waar ook al je vragen beantwoord kunnen worden. Ze staan op diverse plekken deze week in Heveadorp en Doorwerth zoals Kievitsdel. Klik en kijk hier voor alle data en plekken waar de bus komt te staan.

Simpel overstappen? DELTA Fiber Netwerk helpt!

Je wilt graag overstappen van je huidige telecomaanbieder naar een nieuwe die zijn diensten wel over glasvezel aanbiedt. Straks kun je gebruik maken van een snel en betrouwbaar netwerk dat stabiel internet met hoge snelheid levert; je bent klaar voor de toekomst. Toch zijn er nog wel een paar vragen waar je een goed antwoord op wilt. DELTA Fiber Netwerk helpt graag. Ze geven antwoord op die vragen die hen vaak gesteld worden. Kijk hier één van de video’s of vind je antwoord via de klantenservice.

Over een week of twee neemt DELTA Fiber Netwerk passend afscheid met een leuke dag die om zwerfvuil draait. Heb jij wel eens gehoord van plandelen? Niet? Let de komende week dan goed op! Inwoners van Doorwerth, Heveadorp en Wolfheze kunnen 29 mei vast in de agenda zetten.

Aanleg glasvezel in Renkum & Heelsum ondertussen van start

De voorbereidingen voor de aanleg in Renkum en Heelsum zijn zo goed als klaar. Aannemer BAM Infra Telecom gaat langs bij bewoners om te kijken waar de glasvezelaansluiting in huis komt. Begin juni starten de eerste graafwerkzaamheden in Renkum en eind augustus in Heelsum. Men verwacht dat alle bewoners in Renkum en Heelsum in het eerste kwartaal van 2022 zijn aangesloten op het glasvezelnetwerk.

♦♦♦

Adverteren op Renkum.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].