Vier het Leven Renkum-Wageningen start seizoen met The Lion King

Foto: St. Vier het Leven

Stichting Vier het Leven organiseert culturele activiteiten voor ouderen die niet graag alleen op stap gaan. Zij worden thuis opgehaald door een gastheer of gastvrouw van Vier het Leven.

Samen met andere gasten gaan zij naar de bioscoop, een concert of een theatervoorstelling in hun regio. De deelnemers genieten van een drankje tussendoor en elkaars gezelschap en worden na afloop weer veilig thuisgebracht.

Lion King

De aftrap van dit seizoen is wel heel speciaal: op veler verzoek reizen gasten en begeleiders op zondag 7 oktober af naar het AFAS Circustheater in Scheveningen. Daar bezoekt men om 12.00 uur de musical The Lion King.

De kosten voor het arrangement (1e rangs kaartje, busvervoer, begeleiding, 2 consumpties en bittergarnituur) bedragen € 90,00 p.p. Reserveren is mogelijk via het landelijke telefoonnummer 035-5245156 of via de website: 4hetleven.nl.

Divers aanbod

Na The Lion King zijn er diverse andere programma´s van Vier het Leven Renkum-Wageningen, met daarin weer veel aandacht voor o.a. musicals, shows, jazz, ballet, opera, film, muziek en toneel.

Deelnemers gaan o.a. naar Driving Miss Daisy, Ellen ten Damme, Introdans, Tania Kross en Claudia de Breij.

Het volledige programmaboekje is gratis en geheel vrijblijvend op te vragen via het landelijke telefoonnummer 035-5245156 of via [email protected]. Het aanbod is ook te bekijken en te reserveren via de website: 4hetleven.nl.

Lees ook: Directeur van stichting Vier het Leven weet alles over vrijwilligers

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen