Alzheimer Café: Dagbesteding: wat kan het je brengen?

Foto: Renkum Nieuws

Doorwerth – “Dagbesteding: wat kan het je brengen?” is het volgende thema van het Alzheimer Café Regio Renkum. Gastspreker is Hieke de Zeeuw, directeur Woonzorgcentrum Verburgt Molhuysen Staete.

Zij zal vertellen over het belang van dagbesteding voor mensen met dementie. Ook een aantal bezoekers van de dagbesteding zijn aanwezig om hun ervaringen te delen. Daarnaast is er uitleg over wanneer je in aanmerking komt voor dagbesteding, hoe dat te regelen en welke mogelijkheden er zijn. Uitwisseling van ervaringen door en met mensen met dementie, mantelzorgers en andere belangstelleningen is een belangrijk onderdeel van de avond.

Laagdrempelig

Het Alzheimer Café is woensdag 27 oktober 2021. Mensen met dementie en hun mantelzorgers zijn van harte welkom vanaf 19.00 uur in de Ontmoetingskerk, Bentincklaan 7 te Doorwerth.

Het Alzheimer Café Regio Renkum wordt elke 4e woensdag van de maand georganiseerd. Het is een laagdrempelige ontmoetingsplek voor mensen met dementie, mantelzorgers, naasten en andere betrokkenen en belangstellenden. Door het jaar heen worden verschillende thema’s besproken met elkaar en ervaringen uitgewisseld.

♦♦♦

Adverteren op Renkum.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail:[email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen