Potten Jumbo Atjar Tjampoer kunnen stukjes glas bevatten

Supermarktketen Jumbo roept Jumbo Atjar Tjampoer terug. In het product zijn mogelijk stukjes glas aanwezig. Het is niet veilig om dit product te eten.

Door een productiefout zijn er mogelijk glasscherven of glassplinters in de potten aanwezig. Het eten van producten met stukjes glas kan zorgen voor zeer ernstig (inwendig) letsel.

Controleren

De terugroepactie geldt voor de potten Jumbo Atjar Tjampoer met lotcodes LE316M 10:00 t/m LE316M 12:00 met houdbaarheidsdatum DEC-2023. Deze potten zijn verkocht van 1 juli t/m 15 juli 2021.

Heb je een pot Jumbo Atjar Tjampoer gekocht en heeft deze een lotcode die valt binnen de hiervoor genoemde codes, eet deze atjar dan niet op. Je kunt het product terugbrengen naar een filiaal van Jumbo. Het aankoopbedrag krijg je terug, een kassabon is daar niet voor nodig.

Wil je meer weten over deze terugroepactie door Jumbo? Neem dan contact op met de klantenservice via het telefoonnummer 0800 – 0220 161.

Bron: Jumbo, 15 juli 2021

♦♦♦

Adverteren op Renkum.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail:[email protected].

Bron: Productwaarschuwing.nl

Cookieinstellingen