Terugroepactie Lidl Kania Curry, fles kan onder druk staan

Foto: Lidl/Productwaarschuwing

Supermarktketen Lidl is een terugroepactie gestart voor Curry van het merk Kania. Door een besmetting met een melkzuurbacterie kan de fles onder druk komen te staan.

De terugroepactie geldt voor flessen Curry van het merk Kania met houdbaarheidsdatum 07-2024.

Melkzuurbacterie

Door een besmetting met een melkzuurbacterie kan gasvorming optreden in de fles. De fles kan dan onder druk komen te staan.

Heb je deze curry van het merk Kania gekocht bij Lidl? Als deze fles de genoemde houdbaarheidsdatum heeft, dan moet je het product niet gebruiken. Breng de fles terug naar een filiaal van Lidl. Het aankoopbedrag krijg je terug.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de klantenservice van Lidl. De contactgegevens vind je op lidl.nl/contact.

curry

Bron: Lidl, 16 augustus 2023

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Bron: Productwaarschuwing.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen