Bennekomseweg Renkum afgesloten van 4 tot en met 11 april

Foto: PDP, pixabay

Renkum – Vanaf maandag 4 april 2022 7.00 uur is de Bennekomseweg in Renkum, tussen de rotonde Hogenkampseweg / Telefoonweg en de Hackettweg, volledig afgesloten. De afsluiting duurt tot en met maandag 11 april 2022. Er komt een omleidingsroute voor het verkeer.

Op donderdag 31 maart 2022 bepaalt de gemeente of de weersverwachtingen goed genoeg zijn om de wegwerkzaamheden uit te voeren. Zie je niemand vanaf 4 april aan het werk? Dan zijn de weersomstandigheden niet goed genoeg. Ze plannen dan een nieuwe datum.

Praktisch

  • Omwonenden ontvangen een brief over de de afsluiting en de werkzaamheden.
  • Bereikbaarheid woning: alle (aanliggende) woningen blijven te voet bereikbaar via het voetpad.
  • Parkeren: gedurende de afsluiting zijn de langsparkeervakken en de inritten van Bennekomseweg 94 t/m 118A niet bereikbaar. De gemeente beseft dat je hierdoor op een andere plek in de wijk een parkeerplek moet zoeken en iets verder moet lopen.

Verplaatst je voor maandag 4 april 7.00 uur de auto?

  • Afvalinzameling: de kliko’s kun je op de gebruikelijke plaats en tijdstip aanbieden. Mocht het nodig zijn, dan verplaatsen zij de kliko’s, zodat de afvalinzameling plaats kan vinden. Ze zetten de afvalbakken daarna op de gebruikelijke plaats terug.
  • Lijn 51 rijdt een omleiding van 4 april t/m 10 april einde dienstregeling. Hierbij komen haltes Bellevue, Doelum, Fluitersheuvel, Telefoonweg, Hackettweg en Dopheidelaan te vervallen. Maak gebruij van de haltes van lijn 352..
  • Hulpdiensten: de hulpdiensten zijn op de hoogte. Ze zorgen ervoor dat je woning bereikbaar blijft voor hulpdiensten.

BennekomsewegDownload de BouwApp

Tijdens de uitvoering ben je via de BouwApp direct op de hoogte van de werkzaamheden en andere ontwikkelingen. Daarnaast kun je makkelijk contact met de gemeente opnemen als je vragen of opmerkingen hebt. De BouwApp is als volgt op je mobiele telefoon of tablet te downloaden:

  • Scan de QR-code, of ga naar de appstore om de app gratis te downloaden.
  • Zoek in de app naar ‘Spoed rioolvervanging Bennekomseweg’.
  • Open het project en klik op ‘volgen’ en selecteer de betreffende doelgroep.

Lees ook:

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Cookieinstellingen