75e Lentebazaar en Boekenmarkt Protestantse Kerk Renkum- Heelsum

Foto: DM van Hellesem

Renkum – Op vrijdagavond 13 en zaterdag 14 mei wordt in en rond de Protestantse Kerk aan de Kerkstraat weer de grote jaarlijkse Lentebazaar gehouden, inclusief een grote boeken- en rommelmarkt.

Dit jaar de 75ste editie, georganiseerd door de gefuseerde Protestantse gemeente van Renkum-Heelsum.

Alles is er weer

lentebazaarAlle populaire onderdelen doen weer mee. Ook het rad van avontuur, met veel mooie prijzen van de plaatselijke winkeliers, de oliebollenkraam en de barbecue zullen niet ontbreken. Voor de rommelmarkt, de boekenmarkt en de diverse speciale kramen zijn afgelopen maanden heel veel mooie spullen ingeleverd bij de kerk: kleine meubelen, curiosa, goede kleding, speelgoed, tassen en sjaals, huishoudelijke apparaten en elektronica, planten, boeken, platen en cd’s, enz.

Het interieur van de kerk lijkt tijdens de bazaardagen op dat van een grote boekhandel, met ca. 30.000 boeken, op rubriek gesorteerd. Boekenliefhebbers kunnen er weer hun hart ophalen in alle rubrieken, ook voor de vakantietijd. Dit jaar is er een opvallend groot aanbod aan mooie kinderboeken, kunst en geschiedenis, oude bladmuziek en antiquarische uitgaven.

Zaterdag 7 mei, tussen 9 en 11 uur is de laatste mogelijkheid om nog spullen in te leveren bij de protestantse kerk aan de Kerkstraat in Renkum.

De opbrengst van de bazaar komt geheel ten goede aan het onderhoud van het kerkgebouw en het kerkenwerk. De openingstijden van de Lentebazaar: vrijdagavond 13 mei van 19.00 tot 21.00 uur en zaterdag 14 mei van 10.00 tot 15.30 uur.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Cookieinstellingen