Een avond met Anne-Fleur van der Heiden en Thomas Verbogt

Foto: NwA'DAM

Anne-Fleur van der Heiden komt uit Renkum en maakte indruk met haar debuut roman ‘Klaproos’. Thomas Verbogt, schrijver en columnist gaat met haar in gesprek.

Op uitnodiging van The Read Shop Doorwerth en Meijer & Siegers in Oosterbeekgeven zij beide een lezing in Eventtheater Concertzaal Oosterbeek.

Anne-Fleur

Anne-Fleur van der Heiden is schreef met haar debuut “Klaproos” een eerbetoon aan ouders aan de rand van de samenleving en een genadeloze coming of age roman.

Het is een vlot vertelde kleine roman over de relatie van een jonge vrouw met haar aan drugs verslaafde moeder en stiefvader. Meestal beschrijven romans de problematiek van de kant van de ouders, maar dit gezichtspunt werpt een ander licht op de problematiek van drugsverslaving

Zeer geschikt voor scholieren van de examenklassen. Anne-Fleur komt uit Renkum en heeft op het Doorenweerd College in Doorwerth gestudeerd.

Thomas

Thomas Verbogt heeft als schrijver en columnist van o.a. de Gelderlander zijn sporen ruimschoots verdiend. Hij is onder de indruk van het debuut van Anne-Fleur en gaat met haar in gesprek.

Daarnaast vertelt Thomas over zijn eigen werk zoals zijn laatste roman “Hoe alles moest beginnen”, opnieuw een meesterproef van Verbogt. Een onweerstaanbaar verhaal over de liefde, de tijd, en de kracht van verbeelding.

Een roman om in je hart te sluiten.

De avond

De avond is donderdag 15 maart, aanvang is om 20.00 uur maar de zaal gaat open om 19.30 uur. Entree € 12,50 inclusief koffie/thee en een tweede consumptie.

De avond is zeer geschikt voor scholieren en daarom bieden wij studenten krijgen € 2,50 korting op vertoon van een schoolpas. Kaarten zijn verkrijgbaar in beide boekhandels (Meijer&Siegers, Oosterbeek en De Read Shop, Doorwerth) en online via eventtheater.co

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen