Herfstweer met flinke buien in aantocht

Foto: congerdesign, Pixabay

Vanaf donderdag wordt het koeler en vanaf vrijdag breekt er een periode met “echt herfstweer” aan, aldus Weeronline.

Dat betekent buien, flinke wind en op zondag zelfs een temperatuur tussen de 12 en 15 graden.

Koelere lucht

Woensdag regent het vooral in het zuiden van Nederland, in het noorden laat de zon zich zo nu en dan zien. Op zonnige plekken kan het nog 20 graden worden, waar het regent is dat 16 graden. Donderdag krijgen we te maken met koelere lucht vanuit het noorden en komt de middagtemperatuur uit op 18 graden. Op de meeste plaatsen is het nog wel droog.

Vanaf vrijdag gaat het harder waaien: aan zee kan de noordwestenwind kracht 7 bereiken. Vanuit de Noordzee trekken buien over het land, waarbij het in de kustgebieden kan onweren. Vooral vrijdag en zondag verlopen nat, bij een temperatuur tussen de 14 en 17 graden en op zondag wordt het niet warmer dan 12 tot 15 graden. Begin volgende week wordt het wat droger en zonniger, later in de week wordt het weer wisselvalliger. De temperatuur gaat overdag wel iets omhoog maar blijft ’s nachts wat achter.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Cookieinstellingen