Help Portret Oosterbeek, een professionele portretfoto cadeau

Foto: Help Portret Oosterbeek

Fotografen maken dagelijks vele foto’s voor opdrachten maar 26 november maken ze gratis portretfoto’s voor Help Portret in Oosterbeek.

Eigenlijk is de officiële dag 3 december, maar in verband met Sinterklaas, wordt het een week eerder gehouden. Help Portret is overgewaaid uit Amerika en bedoeld om minder bedeelden in de donkere dagen voor kerst in het zonnetje te zetten.

Meer dan een foto

Inmiddels wordt op 11 plekken in Nederland het Help-portret evenement gehouden maar dit behelst meer dan een foto. Het is ook een stuk aandacht voor hen die dat kunnen gebruiken. Iedereen is het waard mooi op de foto gezet te worden. Je gaat niet alleen met een mooie portret foto naar huis, maar ook met een brede glimlach.

Help PortretNa een leuke ontvangst door een gastvrouw of heer met iets te drinken maakt een fotograaf een paar foto’s. Samen met hem of haar zoek je de mooiste uit, die wordt eventueel iets bijgewerkt en afgedrukt op a-4 formaat zodat die mee naar huis kan.

Je mooiste kleding

Ken je iemand die het zich moeilijk kan veroorloven en een professionele portretfoto zou willen hebben? Meldt diegene dan aan om een mooie foto te laten nemen in de Bernulphusschool in Oosterbeek. De school is rolstoel-toegankelijk en er is voldoende speelgoed voor als de kinderen even moeten wachten. O en vergeet niet je mooiste kleding aan te trekken!

De foto is alleen bedoeld voor degene die erop staat en wordt nergens voor gebruikt. Bindende afspraak is dat alle kopieën worden vernietigd aan het eind van de dag. Foto’s nabestellen is dan ook niet mogelijk.

Meer informatie en aanmelden via de site van Help Portret Oosterbeek of via telefoonnummer 06-22638512. Er is ook een Facebookpagina waar je op de hoogte kan blijven.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen