Met de Gelrepas naar Tulpencentrum én rondvaart Veluwemeer

Foto: Kritzolina-wikimedia

De tulpen staan vanaf half april in volle bloei bij het Tulpencentrum in Creil (Noordoostpolder). In de tuinen staan meer dan 2000 soorten tulpen.

Met de Gelrepas kun je er vanaf half april voordelig naar toe en daarna een rondvaart maken over het Veluwemeer.

Creil

Bezoek aan het tulpeninformatiecentrum in Creil waar je wordt ontvangen met koffie/thee en gebak. Je krijgt uitgebreide informatie en een rondleiding langs zeshonderd tulpensoorten en gratis een bosje tulpen.

Aansluitend ga je naar Elburg waar je van een luxe koffietafel geniet. Daarna een rondvaart over het Veluwemeer.

Je hebt de keuze uit één van de volgende data: maandag 16, donderdag 19, zaterdag 21, donderdag 26, zaterdag 28 of maandag 30 april.

De eigen bijdrage bedraagt € 10,00 p.p. te betalen aan de chauffeur.

Voorwaarden

Boek rechtstreeks bij Betuwe Express 0488 – 468 680. Houd bij het boeken de GelrePas(sen) bij de hand. Voor kinderen tot 4 jaar die niet over een GelrePas beschikken moet ook gereserveerd én betaald worden.

Gebruik hiervoor de GelrePas van één van de ouders. Je krijgt van Betuwe Express het reserveringsbewijs thuisgestuurd waarin de opstapplaats en de vertrektijd staan vermeld.

Vergeet op de dag van vertrek niet je GelrePas, deze moet je tonen aan de chauffeur. Ben je verhinderd, geef dit dan op tijd door aan Betuwe Express zodat er iemand anders in je plaats mee kan.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen