Bedrijventerrein Schaapsdrift houdt borrel en informatiemiddag

Foto: Bedrijventerrein Schaapsdrift

Er wordt de afgelopen tijd flink aan de weg getimmerd op het bedrijventerrein Schaapsdrift in Renkum. De gemeente Renkum is begonnen met het opknappen van het terrein en een groot gedeelte is al klaar.

Zo zijn de Energieweg en de Industrieweg voorzien van nieuw asfalt, net als het fietspad tussen de Bennekomseweg en de Energieweg. Er zijn lantaarnpalen met LED verlichting geplaatst en buizen voor glasvezel aangelegd. Ook de groenvoorziening is behoorlijk aangepakt.

Bedrijvig terrein

De oude en zieke bomen zijn verwijderd, nieuwe aanplant van struiken en bomen geplaatst en er zijn wel duizend bloembollen gepoot. Het ziet er allemaal een stuk vrolijker en opgeruimder uit op de Schaapsdrift. Tijd om eens een kijkje te nemen en dat kan natuurlijk altijd, maar als je ook nieuwsgierig bent naar de plannen die er nog zijn voor de toekomst, ben je woensdagmiddag 2 maart welkom bij de Ondernemersborrel en Informatiemiddag van Schaapsdrift.

Onlangs is de Stichting bedrijventerrein Schaapsdrift opgericht bij notaris Soons uit Heteren. Het bestuur zal informatie verstrekken over de status van verschillende activiteiten met betrekking tot de groenvoorziening, glasvezel en infrastructuur. Ook worden de plannen besproken over de oprichting van een Bedrijfs Investering Zone (BIZ).

Zeggenschap in de BIZ

De Schaapsdrift is zeer geschikt om een BIZ op te richten. Hierin hebben ondernemers zelf zeggenschap over het onderhoud en de inrichting van het bedrijventerrein. Er is een externe ervaringsspecialist aanwezig die daarover gaat vertellen en ook de gemeente Renkum is aanwezig.

Overigens heeft de Schaapsdrift ook een informatieve website en een Facebookpagina waarop ze de activiteiten delen.

Woensdag 2 maart begint de middag om 16:00 op de Industrieweg 12B bij Mediphos

 

Dossier:
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen