Paragnost Peter van der Hurk bezoekt MFC Doelum

Foto: Peter van der Hurk

Peter van der Hurk is helderziend, helderhorend en heldervoelend. Op 37-jarige leeftijd trad hij in de voet sporen van zijn vader, die eveneens op 37-jarige leeftijd ontdekte dat hij over sterke paranormale vermogens beschikte.

Zijn vader, wijlen Peter Hurkos (1911-1988) was een wereldberoemde helderziende.

Het Zesde Zintuig

Peter communiceert met overledenen en beantwoord hiermee vele vragen voor nabestaanden die normaal niet meer beantwoord kunnen worden. Vele mensen heeft hij al geholpen en hen de goede richting gewezen. Duizenden hebben reeds zijn demonstratie avonden bezocht en even zo velen zijn al op privé consult geweest.

In 2008 wint Peter het RTL4-programma ‘Het Zesde Zintuig’ en wordt daarmee een alom bekende persoonlijkheid. Daarna is hij een vaste paragnost bij ‘Het Zesde Zintuig-Plaats Delict’ waar paragnosten hun gaven gebruiken om een doorbraak te forceren in zogenaamde cold cases van de politie… én met succes!

In 2016 krijgt Peter nog een extra erkenning voor zijn werk, want hij wint dan de ParaVisie Award ‘Medium van het jaar 2015/2016’, welke door de lezers van het blad wordt gekozen.

Peter heeft alle landen van de wereld reeds bezocht en overal liet hij een diepe indruk achter. Vele keren per jaar geeft hij demonstraties van zijn helderziendheid en legt hij contacten met overledenen. Ook zijn paranormale shows ‘Dichtbij Tour’ genaamd met een hoog entertainment gehalte worden zeer druk bezocht.

Dichtbij Tour

De Dichtbij Tour is een 2 uur durende show met een lach en een traan. Peter laat in zijn show zien dat er meer is tussen hemel en aarde, dat er wel degelijk contact is te leggen met overledenen.

Vragen die voor vele mensen onbeantwoord blijven worden op deze avond via Peter toch beantwoord! Op een niet zweverige maar juist ontspannen manier én met de nodige dosis Haagse humor van Peter worden emotionele momenten afgewisseld met een lach.

Niet alleen vragen over overledenen maar ook over de dierbare die nog onder ons zijn kunnen beantwoord worden.

Peter treedt 28 september op in Doelum, hij begint om 20:30, de zaal is een uur eerder open.

Peter van der Hurk

article
40726
Paragnost Peter van der Hurk bezoekt MFC Doelum
Peter van der Hurk is helderziend, helderhorend en heldervoelend. Op 37-jarige leeftijd trad hij in de
https://renkum.nieuws.nl/nieuws/40726/paragnost-peter-van-der-hurk-bezoekt-mfc-doelum/
2018-09-11T12:39:56+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/277/2018/09/09231734/10-e1467647692922.jpg
Het Zesde Zintuig, MFC Doelum, paragnost, Peter van der Hurk, praten met overledenen, Renkum, Renkum.Nieuws
Nieuws