Jumbo Spinazie bevat mogelijk schadelijke STEC bacterie

Foto: Jumbo/Productwaarschuwing

Supermarktketen Jumbo roept de Jumbo Bladspinazie Ongewassen terug. In de spinazie is mogelijk de schadelijke STEC bacterie aanwezig. Van deze bacterie kan men (ernstig) ziek worden.

De terugroepactie van Jumbo betreft de Jumbo Bladspinazie Ongewassen in verpakking 450 gram met EAN code 8711715882363.

Schadelijke bacterie

De spinazie is mogelijk besmet met de STEC bacterie (Shigatoxineproducerende E.coli). Van het eten van producten die besmet zijn met STEC kan men (ernstig) ziek worden. Dat risico is groter bij mensen met een verminderde weerstand, jonge kinderen, zwangere vrouwen en ouderen.

Als je deze spinazie heeft gekocht, eet deze dan niet. Je kunt het product terugbrengen naar een filiaal van Jumbo. Het aankoopbedrag krijg je dan terug. Wil je meer informatie over deze terugroepactie van spinazie door supermarktketen Jumbo? Neem dan contact op met de klantenservice van Jumbo via telefoonnummer 0800 – 0220 161.

 

spinazie

Bron: Jumbo Supermarkten, 31 augustus 2022

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Cookieinstellingen