Spannende Boeken Weken bij Bibliotheek Veluwezoom

Foto: Bibliotheek Veluwezoom

Van 3 tot en met 19 juni zijn het ‘Spannende Boeken Weken’ bij de Bibliotheek Veluwezoom. Met het thema ‘Bloed in de polder’ staat misdaadliteratuur van eigen bodem in de schijnwerpers.

Voor leden die van een verrassing houden, zijn de populaire ‘spannende tassen’ weer te leen en nieuwe leden krijgen in deze periode de geschenkbundel ‘Kwade zaken’.

Spannende tas te leen

De ‘spannende tassen’ zijn al jaren een groot succes. De inhoud van de tas is een verrassing en in een aantal van de tassen zit een cadeautje. ‘Mensen vinden het leuk om verrast te worden. Een medewerker van de bibliotheek zoekt voor jou een spannend boek uit, dat je misschien zelf niet zou kiezen of waarvan je het bestaan niet wist. Dat brengt je op ideeën,’ zegt Kerst van der Veen, specialist collectie van de Bibliotheek Veluwezoom.

Lid worden extra aantrekkelijk

Voor mensen die overwegen lid te worden van de Bibliotheek Veluwezoom zijn de Spannende Boeken Weken een goede periode om dat te doen. Nieuwe leden ontvangen tijdens de Spannende Boeken Weken namelijk de exclusieve geschenkbundel ‘Kwade Zaken, 16 spannende strafrechtverhalen’. Spannende en levensechte verhalen geschreven door auteurs en bekende strafpleiters, samengesteld door het Genootschap Nederlandstalige Misdaadauteurs, in het kader van hun 30-jarig bestaan. Let wel: de actie geldt zolang de voorraad strekt… !

Collectieve Propaganda voor het Nederlandse Boek

De Spannende Boeken Weken zijn een initiatief van de Collectieve Propaganda voor het Nederlandse Boek (CPNB). De weken zijn een voortzetting van de Maand van het Spannende Boek, die eerder de hele maand juni bestreek. Het idee om spannende boeken, een populair genre in Nederland, bij bibliotheken en boekhandels in de schijnwerpers te zetten, is gelijk gebleven. De periode is echter korter.

Kijk voor meer informatie op www.bibliotheekveluwezoom.nl/spannendeboekenweken

Dossier:
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen