In de gemeente Renkum zijn zij er voor jou deel #2

Foto: Nieuws.nl

Renkum Nieuws probeert de lokale ondernemers een hart onder de riem te steken in deze onzekere tijden. Vandaag deel #2

In de gemeente Renkum zijn zij er voor jou

Steun de lokale ondernemer! Dus probeer je geld vooral lokaal uit te geven. Of je nu zelf een bedrijf hebt en bepaalde zaken moet inkopen of als particulier je geld uitgeeft. Volg hierbij natuurlijk wel altijd de landelijke maatregelen, maar steun de (andere) ondernemers uit de gemeente Renkum in deze moeilijke tijden. Speciale bezorgdiensten of andere creatieve ideeën genoeg in deze gemeente!

deel #2Boekhandel Meijer & Siegers

Als je niet naar buiten kan, dan haal je de wereld toch naar binnen? Met een boek is het natuurlijk heerlijk wegdromen in de wereld waarin jij dat wilt, spanning, romantiek, informatief of, de Tweede Wereldoorlog want daar hebben ze er in deze boekhandel genoeg van!  Zoek je een boek die ze niet in de winkel hebben, dan kunnen ze die voor je bestellen. Je mag langskomen en er eentje uitzoeken, maar je mag ook even bellen, bestellen en dan komt ie naar je toe. Misschien niet dezelfde dag maar het komt zeker. Zie de website libris.nl/meijerensiegers en blijf op de hoogte via Facebook.

deel #2Meijer Natuursteen

Buiten de naam hebben dit en bovenstaande ondernemer, buiten de vestigingsplaats, weinig met elkaar te maken. Meijer Natuursteen maakt namelijk grafmonumenten, restaureert en reinigt ze als nodig. Ze maken alle tijd voor je als je een monument of grafsteen wilt bestellen of reserveren, ook in deze tijd geen probleem. Bel ze voor de mogelijkheden en wanneer je het beste langs kunt komen om een keuze te maken uit hun ruime assortiment. Op de website meijer-natuursteen.nl zie je voorbeelden van de mogelijkheden. Bel ze op 026-3337994.

deel #2Belle Flair

Belle Flair is een webshop (gevestigd in Doorwerth) die altijd op zoek is naar de allerleukste (woon)accessoires overgoten met een vleugje Ibiza. Op afspraak kunnen klanten ook langskomen en in de gemeente Renkum is de bezorging gratis, gelieve dan per mail de bestelling plaatsen. Met het assortiment hoopt eigenaresse Isabelle Berns de klanten op te kunnen fleuren in deze bizarre tijd. Via het internet kun je de gezellige producten goed bekijken. Niet alleen de woonaccessoires ook de tassen, schoenen, sieraden, sjaals en kleding. De webshop is in deze tijd extra gevuld! Kijk op de website belleflair.nl of zie Facebook of Instagram.

deel #2Label 8

Tijdens de corona crisis ook heel positief nieuws vanuit de Dorpsstraat, want Label 8 is hier op 1 april geopend! Nummer 37, het pand waar vroeger groentewinkel Budding zat (tussen de Bruna en ’t Kaaswinkeltje) is omgetoverd tot een prachtige zaak met fashion, accessoires, lingerie, badmode en nachtmode. Naast de mogelijkheid om tijdens de reguliere openingstijden te shoppen, kunt je vóór of na openingstijd ook een half uurtje privé shoppen! Op de hoogte blijven van de nieuwste artikelen kan via facebook en instagram. Bestellen kan telefonisch, via whatsapp (06-30384504) of via de website. Enne dames, voor alle maten, ook lingerie!

deel #2De Kapperij

Alle kappers zijn dicht, dat klopt en geknipt en gekapt wordt er nu even niet, maar je kunt bij de Kapperij in Renkum nog terecht om je favourite haarkleur aan te schaffen met een thuis-kleur-kit. Die mogelijkheid is er op woensdag 8 april van 10.00 tot 13.00 uur. Natuurlijk zijn ze dan ook aanwezig om je te adviseren, wel met anderhalve meter er tussen natuurlijk! Houdt hun Facebook en Instagram in de gaten voor de volgende mogelijkheid. Durf je het niet aan om het zelf te doen? Wacht dan gewoon of loop even binnen, misschien hebben ze wel een andere mogelijkheid om je toch te adviseren. Kijk op de website de Kapperij, je vindt daar hun mailadres en bij vragen, kun je ze altijd even mailen.

Dossier:
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen