Bedrijfsgebouw ‘Twentyfour’ in Heelsum, voor je bedrijf, opslag of stalling

Op een prachtige locatie, aan de Doorwerthse Heide in Heelsum wordt dit bijzondere bedrijfsgebouw Twentyfour gerealiseerd. Het gebouw bestaat uit 24 units van diverse afmetingen.

Advertorial: Door de ligging in Heelsum zijn niet alleen de andere dorpen van de gemeente Renkum makkelijk te bereiken, je bent ook zo op de A50 op weg naar elders.

Mogelijkheden te over

Kenmerkend voor dit project is dat het afgesloten zal worden middels een schuifpoort die alleen te openen is met je mobiele Twentyfourtelefoon. De units zijn een ideale locatie voor je bedrijf, (bedrijfs)opslag of stalling voor je camper, boot of oldtimer. Er is ruimte genoeg om goed te kunnen manoeuvreren en voldoende parkeerruimte. Het goede ontwerp van Jerry Ruijs van Buro Ruijs past perfect in zowel deze hoek locatie, als in de bestaande omgeving.

De ruimtes zijn 47m2, tot en met 112m2 groot en de verwachte oplevering zal in het voorjaar van 2021 zijn. De units worden in principe casco opgeleverd maar er zijn tal van mogelijkheden om ze deels of helemaal aan te passen naar je wensen.

Zowel Lammert Wilbrink dienstverlening als Van de Bunt vastgoed adviseurs regelen de verkoop en bij deze bedrijven kunnen ze je er alles over vertellen.

VvE Twentyfour

Het gehele project zal worden ondergebracht in een Vereniging Van Eigenaars (VVE). Verenigingsbijdragen zullen hieruit worden betaald voor de gezamenlijke opstalverzekering; buitenverlichting, onderhoud van de schuifpoort, toekomstig groot onderhoud enzovoort. De units zijn te koop vanaf € 89.500,00 exclusief btw. v.o.n.

“Twentyfour” is een initiatief van Lammert Wilbrink B.V. Commercieel Vastgoed en van de Bunt Projecten BV uit Ede. De bouw zal worden uitgevoerd door Bouwvallei B.V. uit Ede

Wil je meer weten? Bel 0318-250250 ( Lammert Wilbrink Dienstverlening BV) of 0318-203003 ( van de Bunt vastgoedadviseurs BV), of kijk op fundainbusiness.nl of op de site lammertwilbrink.nl of vandebunt.eu.

              Twentyfour                      Twentyfour

Ook adverteren via Renkum Nieuws? Lees hier meer.