Bewoners en medewerkers De Sonnenberg hoofdrol CliniClowns video

Foto: Screenshot CliniclownsNederland

Oosterbeek – Medewerkers en bewoners van Vilente’s De Sonnenberg zijn de hoofdrolspelers van de nieuwste commercial van de CliniClowns. In het reclamefilmpje met ambassadeur Astrid Joosten zie je hoe mensen met dementie helemaal laten opbloeien.

Je denkt bij CliniClowns aan bezoekjes naar ziekenhuizen en klinieken waar zieke kindjes te vinden zijn maar voor mensen met dementie zijn ze ook een grote vreugde.

Landelijke collecte

CliniClowns organiseert van 4 t/m 10 juli een online collecteweek. Je kunt zelf een persoonlijke collectepagina (de collectebus) aanmaken en die link naar bijvoorbeeld je familie sturen of delen via sociale media. Je kunt ook in actie komen door een (sportief) evenement te organiseren en je laten sponsoren. Zo kun je voor de clowns geld inzamelen zodat ze nog meer mensen met dementie en zieke kinderen kunnen bezoeken, laten lachen en ontspannen.

Voor de collecte is een commercial gemaakt samen met ambassadeur Astrid Joosten, die, nadat haar moeder getroffen werd door dementie, met eigen ogen zag wat een bezoek van de Cliniclowns te weeg brengt. “Mijn moeder begon op haar 65ste te dementeren. Elke keer dat ik er op bezoek ging, was het zo’n trieste aanblik.” vertelt ze op de website van de Cliniclowns. ” Op een dag kreeg mijn moeder bezoek van de CliniClowns en ze klaarde helemaal op. Zo bijzonder!”

De bewoners van De Sonnenberg figureren in de commercial en aan hun reacties is duidelijk te zien, hoe blij ze worden van een bezoekje van de vrolijke clowns met de rode neus.

 ♦♦♦

Adverteren op Renkum.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail:[email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen