Muziektheaterspektakel VERZET zoekt figuranten en vrijwilligers

Foto: Renkum Nieuws

De stichting Oosterbeek in Beweging gaat dit jaar in het kader van de 75ste herdenking van Operatie Market Garden een groots muziektheaterspektakel organiseren.

Op 15 juni 2019 is er op het grasveld voor het Airborne museum een spectaculaire muziektheatervoorstelling in de regie van de Oosterbeekse regisseur Caroline Almekinders.

Hamlet

Gebaseerd op Shakespeares bekendste tragedie Hamlet, spelen professionele acteurs en musici samen met Oosterbeekse liefhebbers van verschillende verenigingen (o.a. muziekcollectief Cross-over) een groots opgezette voorstelling, waarin spanning, drama, humor, heel veel live-muziek, jeeps, een bloemlegging en een prachtige finale centraal staan.

Een eenmalige open lucht voorstelling om nooit te vergeten en welke zich afspeelt in Oosterbeek tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Figuranten

Voor de invulling van tekstloze rollen (bruiloftsgasten, soldaten, hofhouding) wordt gezocht naar spelers tussen de 16 en 75 jaar. Ervaring is niet vereist, enthousiasme om in een professionele productie mee te spelen wel.

Ben je beschikbaar op 8, 9, 14 en 15 juni (ook s’avonds!) en niet bang om te acteren voor een publiek van meer dan 1000 man? Meld je dan aan voor de informatiebijeenkomst! Hier krijg je alles te horen wat je wilt weten.

De informatiebijeenkomst vind plaats op zaterdag 2 maart, tussen 12:00 en 13:30 in de Gymzaal “De Dennenborgh” achter de bibliotheek Generaal Urquartlaan te Oosterbeek.

Wil je hier bij zijn? Stuur dan nu een mail naar [email protected]. Dan hebben ze een idee wie er allemaal komt.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

0