Renkum Leeft presenteert Renkum Proeft Europaplein Festijn

Foto: Renkum Leeft

Renkum – Renkum Leeft presenteert op zaterdag 18 juni een proeverij onder de naam ‘Renkum Proeft Europaplein Festijn’.  Het Europaplein wordt in culinaire stijl omgetoverd tot een sfeervolle proeverij voorzien van gezellige muziek.

Lokale en regionale winkeliers en horecagelegenheden stallen hun heerlijkheden uit om te proeven en te ontdekken hoe lekker onze eigen producten zijn. Ook in de Dorpsstraat pakken zij flink uit en kun je proeven van een keur aan heerlijkheden bij de deelnemende horecawinkeliers.

Op het Euroaplein zorgt Dancing and Dreams voor een sfeervolle muzikale omlijsting. De Pauwergirls en Renkumer Erwin Roelofsen treden diverse keren op. Voor het smeren van de kelen wordt gezorgd vanuit het mobiele café op het plein! Op het Europaplein duurt het festijn van 13:00 tot 20:00u.

Renkum Bomvol

Het evenement staat in verbinding met Renkum Bomvol dat ook op 18 juni plaatsvindt en wordt met medewerking van ondernemersvereniging Renkum Centrum georganiseerd. In de Dorpsstraat kunnen bezoekers proeven tussen 13:00 tot 17:00u .

Muntjes

Voor de proeverij zijn op de dag zelf muntjes te koop op diverse plekken. De deelnemers bepalen zelf hoeveel muntjes ze vragen voor een hapje.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Cookieinstellingen