Jumbo Biologische Pastinaak terug om te veel gewasbeschermingsmiddel

Foto: Public Domain Pictures

De terugroepactie geldt voor de Jumbo Bio Biologische Pastinaak met EAN code 8718452652891 en geldt voor alle THT-datums.

Jumbo meldt dat er sprake is van een overschrijding van gewasbeschermingsmiddelen, maar maakt niet duidelijk of het gaat om te veel resten middelen op de pastinaken, of dat er iets anders aan de hand is.

Hoewel er volgens Jumbo geen gevaar is voor de voedselveiligheid roept de supermarktketen wel op om deze pastinaken niet (meer) te gebruiken en ze terug te brengen naar een filiaal van Jumbo. Het aankoopbedrag krijg je terug. Voor meer informatie over deze terugroepactie kun je contact opnemen met de klantenservice van Jumbo via telefoonnummer 0800 – 0220 161.

pastinaak

Bron: Jumbo Supermarkten, 24 augustus 2022

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Bron: Productwaarschuwing.nl

Cookieinstellingen