Steen voor Steen krijgt 750 euro van Lions Club Renkum

Foto: Steen voor Steen

De Lions Club Renkum heeft de commissie Steen voor Steen heel blij gemaakt met een donatie van 750 euro. Afgelopen woensdag werd de cheque uitgereikt door Claas Onderwater van de Lions Club aan Clazina Middelbos-Rodenburg.

Clazina is voorzitter én secretaris van de commissie.

Kerkje op de Heuvel

De commissie Steen voor Steen heeft als doel het herstel en onderhoud van het 500 jaar oude Kerkje op de Heuvel in Heelsum te bekostigen. Het bedrag van 750 euro is erg welkom. Een paar zaterdagen per jaar verkopen zij tweede-hands spullen die bij hen zijn gebracht tijdens de snuffelmarkt. Dat brengt natuurlijk heus wel wat op, maar het zijn wel tweede-hands artikelen.

Er moeten heel wat snuffelmarkten gedraaid worden voor een dergelijk bedrag als 750 euro bij elkaar is gebracht! De eerstvolgende snuffelmarkt is een boekenmarkt, lekker snuffelen tussen allerlei boeken dus. 16 februari van 10:00 tot 15:00 uur. Zie de agenda voor de volgende snuffeldata.

De Lions Club Renkum vindt het werk van Steen voor Steen belangrijk en kozen hen als doel voor de wijnacties die zij jaarlijks organiseren en waarvan de opbrengst aan lokale initiatieven geschonken wordt.

Lees ook:

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen